De laatste week van de zomervakantie worden er overal in onze regio weer de vakantiebijbelweken gehouden. Of de ‘tentweek’ zoals ze ook wel genoemd worden. Op creatieve manieren wordt het verhaal van onze verlossing overgebracht op jonge kinderen en hun ouders.

Harderwijk

Harderwijk heeft de grote witte tent op het kerkplein voor de Grote Kerk. Het thema is ‘Leef!’. Het programma start op maandag 20 augustus om 20.00 uur met een Sing-in onder leiding van de band Lighthouse.  De rest van het programma voor jong en oud kunt u vinden op www.tentweekharderwijk.nl. Je vindt er onder andere een vossejacht, kinderconcert met Marcel Zimmer en natuurlijk het inmiddels traditionele pannenkoeken eten.

Ermelo

De Vakantiebijbelweek in Ermelo is vooral gericht op de kinderen. Het thema is ‘Zoek het uit’. En er is weer een themalied. De kinderen zijn vanaf maandag 20 augustus om 13.15 uur van harte welkom. Dinsdag tot en met donderdag worden de kinderen om half tien verwacht en kunnen ze om half twaalf weer gehaald worden.  Zondag is er een afsluiting voor alle kinderen en belangstellenden om half tien. Meer informatie kunt u hier vinden. Alle dagen in het kerkelijk centrum, Jeugdkant 10.

Putten

In Park De Groene Scheg staat deze week de tent van de Vakantiebijbelweek in Putten. Het complete programma kunt u vinden op deze pagina. En de foto’s en actualiteit op de Facebookpagina. De aftrap vond zaterdag al plaats, maar aansluiten kan natuurlijk nog steeds. Het programma is vooral gericht op kinderen en tieners en een enkel koffiemoment voor volwassenen.