De laatste week van de zomervakantie wordt er in Ermelo en Putten weer de Vakantiebijbelweek gehouden. In Harderwijk pakken ze het met de Tentweek net iets anders aan. Maar bij alle drie wordt op creatieve manieren het verhaal van onze verlossing overgebracht op jonge kinderen en hun ouders.

Tentweek Harderwijk

Harderwijk heeft de grote witte tent op het kerkplein voor de Grote Kerk. Het thema is ‘HOUVAST!’. Het programma start op maandag 26 augustus om 20.00 uur met een Sing-in onder leiding van Reni en Elisa.  De rest van het programma voor jong en oud kunt u vinden op www.tentweekharderwijk.nl. Je vindt er onder andere Dup en Kurk, Bijbelstudies, een vossejacht, kinderconcert met Marcel Zimmer en natuurlijk het inmiddels traditionele pannenkoeken eten.

Vakantiebijbelweek Ermelo

De Vakantiebijbelweek in Ermelo is vooral gericht op de kinderen. Het thema is ‘Kleur je dag’. En er is weer een themalied. De kinderen zijn vanaf maandag 26 augustus om 13.30 uur van harte welkom. Dinsdag tot en met donderdag worden de kinderen om half tien verwacht en kunnen ze om half twaalf weer gehaald worden.  Zondag is er een afsluiting voor alle kinderen en belangstellenden om half tien. Meer informatie kunt u hier vinden. De kinderen van groep 1-6 zitten in het Kerkelijk Centrum en de kinderen van groep 7-8 in de Rehobothkerk.

Vakantiebijbelweek Putten

In Park De Groene Scheg staat deze week de tent van de Vakantiebijbelweek in Putten. Het complete programma kunt u vinden op deze pagina. En de foto’s en actualiteit op de Facebookpagina. Deze Vakantiebijbelweek loopt van woensdag 21 augustus tot woensdag 26 augustus. Op die laatste dag komt Matthijs Vlaardingenbroek en worden er pannekoeken gegeten.