FAQ items aan het laden...

Fijn dat u op een afstand met ons meedoet!

Iedere zondag houden we in ons kleine kerkje in Ermelo één kerkdienst die u live kunt meeluisteren via deze pagina. Op onze voorpagina ziet u welke voorgangers er komen en of er andere bijzonderheden zijn.  In de zomermaanden en op christelijke feestdagen hebben we bijvoorbeeld vaak maar één dienst. Op deze pagina kunt u de kerkdienst van de Nederlandse Gereformeerde Kerk Ermelo live volgen maar ook de voorgaande kerkdiensten terugluisteren.

Luister hier live mee

De kerkdienst begint ’s morgens om 10:00 uur. Het is weer mogelijk deze diensten live te bezoeken. Ook zijn de diensten via deze pagina online te beluisteren. 
Als er iets niet goed is met beeld of geluid dan verneemt het AV- team het graag. U kunt dan mailen naar webredactie@ngkermelo.nl

Een dienst live meeluisteren kan via de foto hiernaast.

Een kerkdienst terugluisteren kan via de foto hieronder.

Dienst terugluisteren

De kerkdiensten die voorbij zijn kunt u aardig snel na afloop terugluisteren via de foto hiernaast.

Laatste nieuws

Volg ons

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van waar wij mee bezig zijn? Kom dan regelmatig terug om onze nieuwsberichten te lezen of volg en like ons op Facebook. Daar ziet u alle nieuwsberichten voorbij komen. U kunt ons ook volgen via Instagram, maar dat medium zit nog een beetje in onze dode hoek.

Ga naar de bovenkant