Op eerste Paasdag is er weer een feestelijke Paaszang in de oude haven van Harderwijk. Deze paaszang wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Harderwijk. Voor veel harderwijkers is deze Paazang ondertussen een echte paastraditie.

Samenzang in de oude haven

“Pasen is het feest van de opstanding van Jezus uit de dood en het hart van het Christelijk geloof. Dat Jezus opstond betekent dat zijn sterven aan het kruis voor ons werkelijk “volbracht” is. Hij leeft vandaag en wij kunnen daardoor leven met Hem. Door alle eeuwen heen hebben christenen deze waarheid beleden en gevierd.” Dit zei een bezoeker van een voorgaande Paaszang in de oude haven van Harderwijk.

Het gospelduo Efron & Iris Nitrauw zal de samenzang begeleiden. De liederen zullen de meest bekende paasliederen zijn. Gerrit de Haan zal een korte overdenking houden. Iedereen is van harte welkom om dit Paasevenement mee te maken en mee te zingen.

De afgelopen jaren mochten we steeds zo’n 500 bezoekers verwelkomen en bij mooi weer zelfs meer. De viering wordt afgesloten met een zegen door de gezamenlijke predikanten en voorgangers.

Het evenement zal plaats vinden op 21 april van 14.30 uur tot 15.30  uur aan de haven naast de molen op de oude scheepshelling “Veluvia”. U kunt in de buurt parkeren, maar we raden u aan om met de fiets te komen. Voor meer info tel. Stg ECHO. Tel 0341- 419207, info@stichtingecho.nl of www.GeloveninHarderwijk.nl

Paaszang in de oude haven van Harderwijk Paasviering 2019 in Harderwijk