Op 1e Pinksterdag (9 juni 2019) vieren we weer met elkaar het Pinksterfeest op ‘t Weitje. Deze interkerkelijke viering begint om 11.15 uur bij de Muziektent op ‘t Weitje in Ermelo. Wij hebben met onze eigen gemeente (en gasten) vooraf een kerkdienst in ons eigen kerkgebouw.

Vanuit allerlei kerkelijke tradities willen we elkaar ontmoeten en samen vieren dat de Geest ons in beweging brengt. We hopen dat alle inwoners van Ermelo zien dat we als kerken een aanstekelijke boodschap te vieren hebben.  Via deze link zie je de uitnodiging. Wie weet zie je kans deze uit te printen en ergens op te hangen.

Thema van Pinksterfeest op ‘t Weitje

Het thema van het feest op ‘t Weitje is dit jaar ‘Lopend Vuurtje’. De Geest van Christus smeedt ontelbaar veel mensen aaneen met een aanstelkelijk vuur en wederzijds begrip. De Geest brengt beweging, vuurt aan,… Lopend Vuur!

Anders dan vorig jaar is er dit jaar ook een doventolk in ons midden, en blijven de kinderen gewoon bij hun ouders.

Wilt u iets extra’s doen?

Zin om iets extra’s te doen?

  • Bak een lekkere cake! Uw kunt uw cake inleveren bij de Zendingskerk op zaterdag 8 juni tussen 14 en 15 uur.
  • Zing mee in een verrassende muzikale bijdrage en kom eenmalig oefenen op woensdag 5 juni om 20 uur in de Maranathakerk, en laat je horen!

Vanaf 11.15 is iedereen van harte welkom op het weitje om met ons mee te vieren. De viering begint om 11.30 uur. Aansluitend zullen we elkaar ontmoeten bij een kopje thee, koffie of iets fris. Vergeet u niet uw paraplu mee te nemen, en een stoel of een kleedje? Wanneer het weer tegenwerkt wordt de viering in de Maranathakerk gehouden.

Pinksterfeest op ’t Weitje wordt georganiseerd door de RK parochie De Goede Herder, de Zendingskerk, de Gereformeerde Kerk, Evangeliegemeente Ermelo, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de hervormde Oude Kerk, Westerkerk en Kerkelijk Centrum.