Nieuwe locatie van New Wine 2018

New Wine 2017 was weer een groot feest. Samen een week optrekken en zingen en luisteren naar elkaar en naar God. De data en de nieuwe locatie van New Wine 2018 is ondertussen bekend geworden.

Wat is New Wine

500 jongeren van 12 jaar en ouder die de hele week feest vieren in een grote circus tent en God loven en samen  met elkaar optrekken, praten over hun redder en natuurlijk sporten en plezier hebben. Ook voor de jongeren kinderen is er plaats in elk hun eigen tent waar ze zingen met een band en plezier maken. Elk jaar is het een feest om mee te mogen maken.

Nieuwe locatie van New Wine zomerconferentie

Vanaf 2018 wordt New Wine gehouden in Brabant. Een beetje verder weg. Een mooi terrein waar weer veel mensen terecht kunnen. Maar wel beperkt en met een kleine prijsstijging lezen we in dit nieuwsbericht. Volgend jaar is het iets verder weg dan gaan we naar Brabant. Dus gezinnen met kinderen noteer deze alvast in de agenda 21 tot 28 juli in Liempde Brabant !! En hou de site in de gaten voor verder informatie.

Winterconferentie

Het woord zomerconferentie verklapt al dat er ook een winterconferentie is. OP 16 en 17 februari vindt die winterconferentie plaats. Een stuk kleinschaliger. De aanmelding kan binnenkort via de website van de website van de Lichtboog. Meer inhoudelijke info op http://www.new-wine.nl/connect/winterconferentie/