Komende zondag is er een jongerendienst. Dat is niet helemaal goed in het Kerknieuws terechtgekomen, maar het betreft dan ook een eerder uitgestelde dienst. Omdat het een jongerendienst is, begint hij ook later om 10.30 uur! Natuurlijk is er eerst koffie, de eerste kopjes worden al vanaf 10.00 uur geschonken. Ken je mensen in je omgeving die niet actief zijn op het Internet dan is het misschien god om het nog even aan elkaar door te geven..

Het thema gaat over de ‘keuzen’ die wij allemaal hebben en die ons aan het twijfelen kunnen brengen. Meer dan dat, soms hebben we zelfs last van keuzestress die ons helemaal verlamt. Waarom kiezen voor deze zonnebril en niet voor die ander? Waarom om naar dat festival te gaan en niet naar dit? Gaan we wel of niet naar het strand, wel of niet naar de kerk? Waarom eigenlijk? We maken de hele tijd keuzen, maar soms kiezen maar niet. Of is niet-kiezen eigenlijk ook een keuze?

Volgende week zondag meer. Om alvast een tipje van de dienst op te lichten: bereid je maar alvast voor op een flink aantal keuzen… We hopen jullie allemaal te zien.

Het team,

Daan, Esther, Laura, Lotte, Thijs, Tomas, Saskia en Wieb