De tweede jongerendienst in Ermelo van de NGK op 27 mei 2018. Alvast een berichtje voor volgende week zondag. Na het Pinksterfeest volgt nog een andere feestelijke dienst: de jongerendienst van 27 mei. Dus voor de tweede keer achter elkaar beginnen we de dienst om 10.00 uur met koffie. Deze dienst is in feite de uitgestelde dienst die er in april geweest zou zijn, maar die door de verdrietige omstandigheden in die maand niet door heeft kunnen gaan.

Het thema gaat over de ‘keuzen’ die wij allemaal hebben en die ons aan het twijfelen kunnen brengen. Meer dan dat, soms hebben we zelfs last van keuzestress die ons helemaal verlamt. Waarom kiezen voor deze zonnebril en niet voor die ander? Waarom om naar dat festival te gaan en niet naar dit? Gaan we wel of niet naar het strand, wel of niet naar de kerk? Waarom eigenlijk? We maken de hele tijd keuzen, maar soms kiezen maar niet. Of is niet-kiezen eigenlijk ook een keuze?

Volgende week zondag meer. Om alvast een tipje van de dienst op te lichten: bereid je maar alvast voor op een flink aantal keuzen… We hopen jullie allemaal te zien.

Het team,

Daan, Esther, Laura, Lotte, Thijs, Tomas, Saskia en Wieb