Sta jij ook te popelen om mee te gaan met Gemeenteweekend 2019? Sommigen vroegen ons wanneer ze zich konden opgeven, anderen komen met waanzinnig goede ideeën. En weer anderen bieden spontaan materialen aan om anderen dat te bieden wat ze nodig hebben om ook mee te kunnen. Want wie wil er nou niet mee met hét gemeenteweekend? Zet 21 tot 23 juni 2019 in je agenda!

Aanmelden voor Gemeenteweekend 2019 NGK Ermelo

Samen een weekend lang met elkaar kamperen, zingen, sporten, praten, eten, spelen, bidden, lachen, of juist even rust zoeken bij je eigen tent of caravan voor een boek of stille tijd. Het klinkt als een ideale manier om als gemeente te groeien en elkaar beter te leren kennen. En dat is het ook. Het gemeenteweekend heeft grote waarde, dat is de laatste jaren wel bewezen.

Wilt u dit niet missen? Meldt u zich dan aan voor dit geweldige kampeerfeest. De afgelopen week zijn de opgaveformulieren via de e-mail verspreid. Als u het aanmeldformulier niet hebt gekregen dan kunt u deze op de speciale Gemeenteweeekend 2019 pagina downloaden.  Op die pagina vindt u alle informatie over het weekend. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van ons.

Samen maken we er een succes van

Uiteraard moeten we er samen een groot feest van maken. Dat kan alleen als we, net als in het gemeente-zijn, allemaal ons steentje bijdragen. Daarom is bij het aanmeldingsformulier een lijst gevoegd waar u op aan kunt geven waar u bij zou willen helpen. Mocht het nodig zijn, dan nemen wij daarvoor contact met u op.

Verwachtingsvol

Wij kijken er enorm naar uit en we verwachten dat de hoeveelheid aanmeldingen ten opzichte van vorig jaar wéér toe zal nemen.

Reserveer alvast de data in uw agenda: het gemeenteweekend wordt gehouden van 21 tot 23 juni 2019.

Alvast tot dan!

Met vriendelijke groet,

Hille de Graaf, Evert Vos, Rik van Raalte

Wilt u de foto’s van voorgaande jaren nog eens bekijken? Dat kan hier met het voor gemeenteleden bekende wachtwoord.