Pinksteren in de open lucht

De Geest van Christus smeedt ontelbaar veel mensen aaneen met een aanstekelijk vuur en wederzijds begrip. Openheid naar elkaar, dialoog en enthousiasme voor een wereld in vrede – dat geluid mag met Pinksteren gehoord worden, ook in Ermelo! Daarom organiseren we op Pinkstermorgen een Pinksterfeest op het Weitje in Ermelo, rondom de muziektent.

De Rooms-Katholieke parochie, de Zendingskerk, de Gereformeerde Kerk, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de hervormde Oude Kerk en Westerkerk doen mee. Een projectgroep uit deze Een projectgroep uit deze kerken geeft deze dienst inhoud en vorm – maar we kunnen het niet alleen: we zoeken nog 50 vrijwilligers voor diverse hand- en spandiensten. Meld u gerust aan via PinksterfeestoptWeitje@gmail.comen we nemen contact met u op!

Vanaf 11:15 uur bent u van harte welkom op het weitje om met ons mee te vieren. De viering begint om 11.30 uur, begeleid door het koor Ad Hoc o.l.v. Lisanne Veldman-Marinus. Aansluitend ontmoeten we elkaar bij een kopje thee, koffie of iets fris. Voor ouderen zijn zitplaatsen klaargezet; wanneer u zeker wilt zijn van een zitplaats, neem dan een eigen klapstoel mee. Vergeet u niet uw paraplu mee te nemen?

Welkom allemaal!

Namens de projectgroep, Frank Hubert.