Hebben jullie net als wij zin om de benen te strekken aan het einde van deze feestmaand??
Bij deze nodigen wij jullie van harte uit om samen met ons op zaterdag 29 december een wandeling te maken door de mooie Leuvenumse bossen.  Weet u al zeker dat u meewilt zonder verder te lezen? U kan zich hier aanmelden.

Niet zomaar een wandeling

We lopen voor ons eigen plezier maar ook voor een goed doel!
Machteld Bots-Bottinga, de dochter van Henk en Ineke, zamelt geld in voor Warchild. Dit schrijft zij er zelf over: Begin volgend jaar mag ik deelnemen aan de Kili-Challenge 2019! Een supermooie fysieke en mentale uitdaging om samen met andere deelnemers de Kilimanjaro te beklimmen. Maar wat nog veel mooier is, is dat door onze deelname aan de Kili-Challenge War Child in staat wordt gesteld om kinderen in oorlogsgebieden te helpen.

Wil je meer weten over het project van Machteld klik dan hier.

Wandelen en helpen

We dragen dit project een warm hart toe. Daarom willen we rond deze wandeling geld inzamelen voor dit doel. Hoe kunnen jullie helpen:

  • We vragen een kleine bijdrage (naar eigen inzicht) voor deze wandeling.
  • Voor en na de wandeling zijn er kleine versnaperingen te koop.
  • Machteld verkoopt zelfgemaakte popjes

Mocht je niet kunnen meelopen maar het doel wel willen steunen dan kunt u uw bijdrage vanaf morgen deponeren in een bus achterin de kerk. U kunt ook online doneren via een veilige betaalomgeving.

Opgeven voor deze boswandeling

Deze boswandeling is prima te doen voor jong en oud dus we hopen veel mensen te ontmoeten. In eerste instantie bedoeld voor onze gemeenteleden maar neem gerust anderen mee. Misschien wilt u in een ontspannen sfeer mensen van onze kerk leren kennen? We ontmoeten u graag!

Opgeven kan via een lijst achterin de kerk. Maar dit kan ook via deze inschrijflijst.

Het voordeel van de inschrijflijst is dat we je op de hoogte kunnen houden als er toch (vanwege het weer bijvoorbeeld) wijzigingen zijn in het programma.
Ik loop mee!

Overige praktische informatie

Vanaf 14.00 uur ben je welkom bij het gebouw van Natuurmonumenten, Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 88, 3852 PV Ermelo.
14.00 koffie
14.30 vertrek wandeling

Dit alles onder leiding van een heuse boswachter die ons de mooiste plekjes laat zien van de Leuvenumse bossen. De wandeling is geschikt voor jong en oud.

Ook als u niet meeloopt van harte welkom!

Is in het boslopen lastig voor u of heb je gewoon geen zin? Kom dan voor de gezelligheid. Koffie staat ook voor jullie klaar inclusief warme erwtensoep en een gezellig vuurtje. Een warme uitzwaai of onthaal zal hartverwarmend zijn voor de wandelaars en zeker de gezelligheid vergroten.

We kijken uit naar een gezellige middag.

Arrienne Bouma en Bieneke van Weeghel.
Ik klik op deze regel en meld mij aan!